Vrijwilligerswerk

Indonesië is één van de mooiste en meest unieke landen ter wereld om te ontdekken. De bevolking is zeer vriendelijk, gul en open. Het heerlijke klimaat en prachtige natuur zullen je versteld doen staan. Naast een prachtig land is het ook een land met uitdagingen. Zo staat de natuur onder druk en is er sprake van armoede. Indonesië kan hulp van gepassioneerde vrijwilligers goed gebruiken, vooral vrijwilligers die in staat zijn om kennis over te brengen en bruggen te slaan tussen het westen en het oosten.

Ben jij avontuurlijk aangelegd en houd jij van een uitdaging? Dan kun je bij ons vrijwilligerswerk gaan doen. Wij regelen een mooie locatie voor je en zijn altijd bereikbaar om je tijdens je periode van vrijwilligerswerk te ondersteunen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van alle diensten die wij onze stagiaires ook aanbieden.

Belangrijk hierbij is wél dat wij alleen vrijwilligerswerk voor periodes langer dan drie maanden aanbieden. Dit is omdat wij vinden dat een korte periode (zoals bijvoorbeeld één of twee weken) vaak weinig tot niets bijdraagt vanwege de cultuur en taalbarrière. Wij willen je graag de tijd geven om rustig te settelen en dan aan de slag te gaan. Lees hier meer over de risico’s van korte periode’s van vrijwilligerswerk in Azië.

Hieronder zie je een overzicht van de plekken waar je vrijwilligerswerk kunt verrichten. Daarnaast kunnen wij ook op zoek gaan naar een plek voor jou. Mocht je interesse hebben om bij één van onze partners aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een persoonlijk pakket voor u samen.

Neem nu contact op!