Onze Werkwijze

Wanneer je op onze site een stageplek vindt die jou aanspreekt, of wilt dat wij een bepaalde stageplek voor je gaan zoeken, kun je je aanmelden via ons aanmeldformulier. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Ook krijg je een formulier toe gemaild met een aantal vragen, zodat wij een beter beeld van jou kunnen krijgen. Wij vinden het belangrijk om te weten wie je bent, wat je studeert, wat je kwaliteiten zijn, wat je motivatie is, waarom je een buitenlandse stage wil en wat jou gelukkig maakt, zodat wij de perfecte stageplek voor je kunnen regelen.

Tijdens een eerste gesprek willen wij jou verder leren kennen en de mogelijkheid geven om vragen te stellen. Ook bespreken wij het formulier dat jij naar ons hebt gemaild. Wij snappen dat een stage in het buitenland een grote stap is. Daarom vinden wij dat er een goed gevoel aan beide kanten moet zijn. Na dit gesprek gaan wij op zoek naar een stageplaats voor jou. Dit kan een paar weken duren, tenzij je op een bestaande vacature op de site gereageerd hebt.

Nadat we een geschikte stageplek gevonden hebben, leggen wij deze aan jou voor. Als deze jou aanspreekt, dan ondertekenen we gezamenlijk een overeenkomst. Als de overeenkomst is ondertekend en wij de stageplek definitief voor je hebben geregeld, sturen we je de factuur toe voor onze bemiddeling. Je betaalt bij ons dus niets totdat er een geschikte stageplek voor je geregeld is.

Om de stageplek definitief voor je te regelen dient er een stage-overeenkomst getekend worden tussen jou, je school en de instelling waar je stage gaat lopen. Met deze stageovereenkomst kan vervolgens je visum geregeld worden. Daarnaast helpen wij je bij het regelen van een kamer of een woning, plaatselijk vervoer of vliegtickets.

Zie hier onze diensten!