PACKING LIKE A PRO

Als je naar een tropisch eiland gaat moet je natuurlijk wel goed voorbereidt zijn. Je wil er liever niet achter komen dat als je éénmaal aangekomen bent, allemaal belangrijke zaken vergeten hebt. En dan gebeurd het, voordat je het weet ligt er zo’n grote stapel dat je niet meer weet hoe je het allemaal mee moet nemen. Hoe moet dat allemaal gaan passen in zo’n klein koffertje? En hoe kun je op de terugweg überhaupt een souvenir voor je oma meenemen als je  koffer nu al zo vol zit?

Wij kennen jullie situatie. Elke keer als wij op reis gaan staan wij ook voor deze uitdaging. Daarom hebben wij op internet naar mensen gezocht die professional zijn op het gebied van het inpakken van tassen en koffers. Wij kwamen daarbij dit filmpje tegen en Tom doet het onmogelijke. Kijk maar!

En de vriendelijke mensen van Heathrow Airport Travel leggen hier nog eens kort uit hoe jij de truc van Tom kunt herhalen. In het filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je koffer effectief kunt inpakken. Deze filmpjes kosten je samen 4 minuten van je leven, maar besparen je uiteindelijk veel frustratie! Wij weten het zeker, na het zien van deze twee filmpjes pak jij ook je koffer in als een pro!